AlexKP efter highroller-triumf: 'Stadig kedeligt!'

AlexKP efter highroller-triumf: 'Stadig kedeligt!' 0001

I går cashede Alexander ’AlexKP’ Petersen $239.100 for en andenplads i highroller-eventen ved TCOOP på PokerStars, hvor han et par dage for inden også havde vundet event #37 til $28.455 ved samme turneringsserie. Nu har PokerNews Danmark taget en snak med den unge dansker, om hvordan det hele har kunne lade sig gøre, og om han stadig synes at turneringspoker er "dødkedeligt".

Og den Danske Spil-sponsoreret, AlexKP, ligger ikke skjul på, at der har skulle en smule held til:

- Jeg har været varm. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg har en edge i online turneringer, men den er selvfølgelig mindre i turbo-turneringer som disse. Så for at lave det, jeg har lavet, gælder det bare om at holde hjem og suge ud et par gange og ellers vinde sine flips.

Men det blev desværre ikke til en sejr ved highroller-eventen for danskeren, men alligevel sikrede han sig turneringens største cash. Dog ville han selv gerne have hevet sejren hjem også:

- De $10.000 der var til vinderen, er egentligt underordnet. Men jeg havde syntes, det var ret blæret, hvis jeg havde shippet to TCOOP-events, desværre gik det ikke - men mon jeg ikke overlever med den største check, fortæller AlexKP til PokerNews Danmark.

Alexander Petersen har tidligere udtalt, at han finder turneringspoker dødkedeligt. Vi kunne derfor ikke lade være med at stille spørgsmålet, om det stadig var tilfældet efter hans seneste resultater, men det virker ikke til noget har ændret sig – tværtimod:

- Det er kedeligt og der er meget mindre frihed end i cashgame. Dog er der stadig penge at hente, selvom variansen er enorm. Så når jeg sidder en søndag med tømmermænd og alligevel har planlagt at spille 10 timer, så kan man ligeså godt grinde lidt robotpoker på siden og så håbe man klonker lidt bedre end alle andre, fortsætter en smilende AlexKP.

Den unge dansker har det generelt med at hive overskrifter hjem, både på og uden for pokerbordende, så vi spurgte ham, om hvornår vi næste gang så hans navn på en nyhedsoverskrift:

- Det bliver i anledning af min næste blog og når jeg vinder EPT København og WPT Vejle. Det skal nok give et par overskrifter!

Og netop de danske liveturneringer glæder AlexKP sig meget til:

- DM og EPT København er de turneringer jeg glæder mig mest til i løbet af året, slutter gårsdagens highrollerhelt til PokerNews Danmark.

Vi kan derfor se frem en masse god lir i selskab med den unge sprællebasse senere på året.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 + adgang til vores $67.500 Freeroll Serie, hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories