Aussie Millions: Ivey Topper, Gus Er Forsvundet

Aussie Millions: Ivey Topper, Gus Er Forsvundet 0001

Så er de tre indledende dage færdigspillet ved Aussie Millions Main Event. Dag 1C er lige afsluttet, og selvom det betød et farvel til store navne som Daniel Negreanu, Eric Seidel og Joe Hachem, har vi stadig glæde af prominente navne såsom Tom Dwan, Jason Mercier og Phil Ivey - og sidstnævnte var sågar chipleader i løbet af dagen, men endte et par pladser længere nede.

Men hvor er Gus Hansen? Danskeren havde inden turneringen promoveret sin deltagelse, men den danske vinder af Aussie Millions 2007 dukkede aldrig op i de indledende runder. Der er dog stadig muligheder for at 'The Great Dane', møder op til morgendagens Dag 2, men i så fald har han kun 30 big blinds at kæmpe med.

149 spillere resterer der tilbage af turneringen, hvor startfeltet lød på 317 spillere. Turneringens chipleader er Brett Watson.

Husk, at du lige nu på PokerStars kan få 100% bonus op til $600! + gratis adgang til $20k PokerNews Freeroll, hvis du opretter dig via PokerNews i dag.

More Stories

Relaterede turneringer

Relaterede spillere

Hvad mener du?