WSOP 2018

Dagens Nyheder: Chris Fergusons bankkonto, legalisering af poker på Hawaii? Samt meget mere

Chris Ferguson

Kan Chris Ferguson forhindre den kommende aftale mellem Full Tilt Poker og Groupe Bernard Tapie fra at ske? Det er hvad en rapport indikerede onsdag. Vi dækker den historie samt meget mere i dagens korte opdateringer..

Chris Fergusons hemmelige bankkonto

I onsdags udgav Subject:Poker informationer om Chris "Jesus" Ferguson, en nøglefigur og investor i Full Tilt Poker. Rapporten antyder, at Ferguson overførte omkring $60 millioner af jans FTP betalinger indtil hans egne bankkontoer tilbage fra mindst 2007. Rapporten viser også at hans trak eller brugte omkring $45 millioner af pengene.

Ifølge artiklen tillod Ferguson, at $14,3 millioner af pengene kunne bruges til firmaets omkostninger lige efter Black Friday Subject:Poker skriver at Ferguson og hans advokat, Ian Imrich, har truet med at handlinger, som måske kan ødelægge handlen med Groupe Bernard Tapie og Department of Justice hvis de penge ikke kommer tilbage.

Ferguson blev bragt ind i søgelyset sidste september, da Department of Justice omskrev den oprindelige anklage, som nu peger på at Full Tilt Poker og bestyrelsesmedlemmer Ferguson, Ray Bitar, Howard Lederer og Rafe Furst snød spillere. PokerNews har i denne uge fået oplyst at de fire mænd sammen med den ansvarlige for betalinger Chad Elie, er blevet givet endnu en udskydelse til at svare på anklagerne. Det er den 3. udskydelse givet siden d. 20. september 2011. De 5 har indtil d. 19. marts, 2012 til at svare på anklagerne.

Læs mere på Subject:Poker.

Hawaii introducerer gambling-lov

Som det ser ud nu, er Hawaii den ene ud af blot to stater i USA uden nogen former for gambling. Nu er et nyt forslag støttet dog kom frem, som kan tillade gambling på Hawaii, hvilket bl.a. inkluderer poker.

Lovforslaget HB2422, lyder på: "For et beskytte beboere på Hawaii, som gambler på internettet og for at opsamle indtjeninger genererer på internet gambling i Hawaii, er det af bedste interesse for staten og dets beboere at regulere den nuværende aktivitet ved at autorisere og indføre et sikkert, ansvarligt og legalt system for internet gambling."

For mere om lovforslaget i Hawaii, besøg capitol.hawaii.gov.

Trickett opnår hæder ved European Poker Awards

D. 11. Årlige European Poker Awards vendte tilbage til det famøse Aviation Club de Paris onsdag aften. Eventet hyldede de bedste spillere i Europa for deres resultater i løbet af 2011. Blandt spillerne var Sam Trickett, Pius Heinz, Liv Boeree, Bertrand "ElkY" Grospellier, Eugene Katchalov og Jake Cody.

Trickett blev givet den mest prestigefyldte titel for aftenen, som han dog ikke selv var til at tage imod, Trickett fik titlen for 2011 "Player of the Year" for at optjene næsten $4,5 millioner i løbet af turneringer i 2011. Andre kåringer var Grospellier (Poker Personality of 2011), Heinz (Best Tournament Performance), Andrey Pateychuk (Rookie of the Year), Ilari Sahamies (Online Player of the Year), Natalia Nikitina (Europe’s Leading Lady), Warren Lush (Staff Person of the Year), og WSOP Cannes (Event of the Year).

Hvad mener du?

More Stories