WSOP 2018

Dansk Natteravn Hiver 115K Hjem i Dyr Onsdags Turnering

Dansk Natteravn Hiver 115K Hjem i Dyr Onsdags Turnering 0001

Kl. 3 om natten er de fleste af os gået i seng. Arbejdet eller skolen kalder tidligt dagen efter, så ved en 23-tiden rammer vores hoveder puden og sender os ind i drømmeland. Men der er nogen, der er vågne på dette tidspunkt. Der er nogen, som først træder frem fra deres skalkeskjul, når mørkets frembrud skubber dagslyset borte.

Således var 426 spillere tilmeldt den $320-dyre Wednesday Eighty GrandPokerStars, som grundet det store deltagerantal gav en præmiepulje på $127.800. Og for den danske natteravn, ’youknowiknow’, kunne det godt betale sig, at holde sig vågen denne nat.

Kl. 11.00 i morges sad den ukendte dansker nemlig stadig med, da der var tre spillere tilbage. Lige indtil dette skete:

WillDav11’ clickraiser fra button, men bliver mødt af et re-raise fra ’R4IZE’ i small-blind. Danske ’youknowiknow’ skubber alle sine chips mod midten i big-blind, og bliver mødt af et call fra small-blind, som på dette tidspunkt har danskeren dækket:

’youknowiknow’ sidder med: {10-Spades}{a-Diamonds}

’R4IZE’ sidder med: {10-Clubs}{10-Diamonds}

Boardet kommer: {4-Diamonds}{5-Clubs}{7-Hearts}{q-Clubs}{10-Hearts}

Og sender dermed danskeren på railen på en 3. plads. Blot to hænder senere eliminerer belgiske ’R4IZE’ sin canadiske modstander, og tager dermed sejren til $20.000.

Men der blev indgået en 3-vejs deal, hvilket derfor også giver vores danske ven $20.000 med hjem (115.000 kr, red.) for sin 3. plads, så mon ikke ’youknowiknow’ kan være tilfreds med sit nye nattearbejde.

Husk, at du lige nu på PokerStars kan få 100% bonus op til $600! + gratis adgang til $20k PokerNews Freeroll, hvis du opretter dig via PokerNewsi dag.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories