Kvalificer Dig Til PokerNews $20.000 PokerStars Freeroll - Sidste Chance

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
PokerNews Freeroll

Download PokerStars i dag for at deltage i PokerNews' $20.000 Freeroll d. 31. januar.

Der er mindre end en uge tilbage til, at kvalificere sig til PokerNews' $20.000 PokerStars Freeroll som bliver spillet d. 31. januar 20:00. Freerollen er åben for nye og nuværende PokerNews spillere, men hvis du vil kvalificere dig skal du være hurtig.

Hvad skal du gøre for at kvalificere dig? Det er nemt, hvis du er ny spiller, skal du oprette en oprette en PokerStars konto via PokerNews og lave dit første indskud. Hvis du er eksisterende spiller hos PokerStars via PokerNews, skal du blot optjene 45 VPPs i løbet af kampagneperioden. Med et par uger tilbage til at kvalificere sig i januar burde det antal VPPs ikke være det store problem.

PokerNews $20K PokerStars Freeroll detaljer:

  • Dato: 31. januar
  • Tid: 20:00 CET
  • Kvalifikation: Dec. 20 – Jan. 27
  • Nuværende PokerNews Spillere: Optjen 45 VPPs
  • Nye PokerNews Spillere: Lav et første indskud
  • Præmiepuljel: $20.000

Husk at du kan spille med om en EPT København pakke søndag d. 29. januar i en turnering kun for skandinaviske spillere. Læs mere om hvordan du kan spille med og kvalificere dig billigt til finalen her.

Husk at nye spillere også kan få en generøs 100% op til $600 bonus ved at benytte kampagnekoden "DANISHPOKERNEWS" og bonuskoden "DK100". Dette er ikke blot et fantastisk tilbud, men giver dig også mulighed for at spille med i PokerNews $20K PokerStars Freeroll og giver også adgang til alle fremtidige kampagner.

More Stories

Hvad mener du?