Kvalificer Dig Til PokerNews' $20K PokerStars Freeroll

PokerStars

Download PokerStars i dag for at deltage i PokerNews' $20K Freeroll d. 31. januar.

Hvis du er interesseret i at spille med om $20.000, så skal du ikke gå glip af PokerNews $20K PokerStars Freeroll d. 31. januar, 2012 klokken 20:00 CET. Freerollen er åben for både nuværende og nye PokerNews spillere frem til d. 27. januar.

Hvad skal du gøre for at kvalificere dig? Det er nemt, hvis du er ny spiller, skal du oprette en oprette en PokerStars konto via PokerNews og lave dit første indskud. Hvis du er eksisterende spiller hos PokerStars via PokerNews, skal du blot optjene 45 VPPs i løbet af kampagneperioden. Med et par uger tilbage til at kvalificere sig i januar burde det antal VPPs ikke være det store problem.

PokerNews $20K PokerStars Freeroll detaljer:

  • Dato: 31. januar
  • Tid: 20:00 CET
  • Kvalifikation: Dec. 20 – Jan. 27
  • Nuværende PokerNews Spillere: Optjen 45 VPPs
  • Nye PokerNews Spillere: Lav et første indskud
  • Præmiepuljel: $20.000

Husk at nye spillere også kan få en generøs 100% op til $600 bonus ved at benytte kampagnekoden "DANISHPOKERNEWS" og bonuskoden "DK100". Dette er ikke blot et fantastisk tilbud, men giver dig også mulighed for at spille med i PokerNews $20K PokerStars Freeroll og giver også adgang til alle fremtidige kampagner.

Hvad mener du?

More Stories