WSOP 2018

Lokale Oliver Speidel vinder Aussie Millions Main Event!

Lokale Oliver Speidel vinder Aussie Millions Main Event! 0001

Alt imens hele Danmark lå og sov tømmermændene ud her til morgen, spillede de resterende 8 spillere i Aussie Millions Main Event om sejren ved den prestigefyldte turnering. Og for andet år i streg blev det en Melbourne-lokal, som nuppede sejren.

Det blev nemlig australske, Oliver Speidel, som tog sig af titlen og gevinsten på hele $1.600.000 - og hvilken hånd at slutte ballet af med. Australieren kommer all-in mod sin heads-up modstander Kenneth Wong, og sidstnævnte må se sig domineret, da handskerne bliver vendt:

Speidel sidder med: {a-Spades}{a-Clubs}
Wong sidder med: {9-Clubs}{9-Hearts}

Med en masse larm og råb fra engageret tilskuer i baggrunden, kommer boardet {8-Hearts}{k-Spades}{10-Spades}{4-Clubs}{7-Hearts}, og dermed ingen hjælp til Wong, og Speidel kan lade sig hylde af hjemmepublikummet som sejrsherre.

Men man skal ikke have ondt af Kenneth Wong, som får $1.000.000 for sin 2. plads.

Husk, at du lige nu på PartyPoker, kan få 100% op til $500 bonus på dit første indskud, hvis du opretter dig via PokerNews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories