PCA Main Event: Forsinket ’Kallllle’ Dobler Ved Første Hånd

PCA Main Event: Forsinket ’Kallllle’ Dobler Ved Første Hånd 0001

PokerStars Caribbean Adventure på Bahamas blev i forgårs skudt i gang med den $100.000-dyre Super Highroller, hvor 30 storprofiler stillede til start. Det antal er nu nede på fem spillere, og således kæmper blandt andre Daniel Negreanu, Viktor Blom og Jonathan Duhamel om den store gevinst på næsten 7 millioner kroner. Galen Hall er midlertidig chipleader.

Men for ikke lang tid siden lød også startskuddet til PCA Main Event, hvor et stort antal danskere har fundet vej til ferieøen. Blandt de danskere som stiller til start ved dag 1, er bl.a. Mickey ’mement_mori’ Petersen, Alexander ’AlexKP’ Pedersen, Theo Jørgensen og sidste års vinder i VM i online poker, Thomas ’Kallllle’ Pedersen. Og sidstnævnte fik en hæsblæsende start på turneringen:

- Nåede lige akkurat latereg. Til PCA main event på minuttet, hvilket naturligvis bliver belønnet med en dobling i første hånd:)...IGANGSTATIV!!!, skriver han på Facebook.

PokerNews Danmark følger begivenhederne på ferieøen tæt de kommende dage, og krydser fingre for vores danske kortspillere.

Husk, at du lige nu på PokerStars kan få 100% bonus op til $600! + gratis adgang til $20k PokerNews Freeroll, hvis du opretter dig via PokerNews i dag.

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?