888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Sidste Uge Med Kvalifikation Til Betfair Poker LIVE London Freerollen

Betfair Poker LIVE London

Tiden er ved at løbe ud, hvis du vil vinde en af to pakker til Betfair Poker LIVE London Main Event . Vi har $2.800 i pakker vi giver væk d. 4. februar, men du har kun indtil d. 1. februar til, at kvalificere dig, så skynd dig at downloade Betfair Poker nu og optjene de krævede antal points!

Hvordan Kvalificerer Jeg Mig Til Den Eksklusive Freeroll?

Kvalifikation til Betfair Poker LIVE London freerollen er ekstremt nemt med kun 50 Player Points krævet. Selvom 50 lyder som en del, er det nemt når man optjener 3,6 Player Points for hver $1 i rake på cash game bordene og $1 i turneringsgebyr. Dette betyder at du kan opnå kvalifikationskravene for mindre end $14.

Alle spillere, som generer 50 eller flere Player Points vil modtage en billet til $2.800 Betfair Poker LIVE London freeroll som finder sted d. 4. februar og hvor vinderen og nummer 2 modtage en $1.300 pakke hver.

Hver pakke består af:

  • Et $650 Main Event buy-in til Betfair Poker LIVE London d. 17. februar
  • $750 i rejse og hotelomkostninger
  • Betfairs legendariske gæstfrihed

Betfair Poker LIVE London

Det $650 dyre Main Event fidner sted på det fantastiske Fox Poker Club i hjertet af London mellem d. 17.-19. februar, hvor op til 120 spillere deltage. Sidste års event havde et lavere buy-in, hvilket dog stadigvæk gav vinderen Arttu Pitakangas en førstepræmie på £7.630, ikke et dårlig resultat for et par dages "arbejde".

Dette års Betfair Poker LIVE London Main Event er en smule anderledes siden den vil blive spillet i et "bounty hunter" format. $100 fra hver buy-in går til bounty på hver spiller. Eliminer en spiller fra turneringen og de $100 fra dem vil gå til dine lommer. Dette gør at du kan vinde penge selvom du ikke bliver blandt de bedste i turneringen!

Hvad kan vi ellers tilbyde. En bonus?

Download Betfair Poker via PokerNews og indtast bonuskoden "PNE250" og lav et indskud på minimum $10 og hver gang du optjener 80 Player Points, vil $10 blive frigjort til din bonuskonto! Dette betyder at når du har optjent de krævede 50 Player Points for at opnå adgang til $2.800 freerollen, så vil du være godt på vej til at åbne op for de første $10 af din bonus!:

Du har 60 dage til at cleare så meget af bonussen du kan op til et maksimum på $250.

Hvad mener du?

More Stories