Super Highroller: Gus redder $800.000, Ivey sejrer!

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
Super Highroller: Gus redder $800.000, Ivey sejrer! 0001

Så fik vi en afslutning på den $250.000-dyre Super Highroller ved dette års Aussie Millions – og hvilken prestigefyldt afslutning, vi fik!

Med fire mand tilbage sad intet mindre end fire af de største superstjerner inden for texas hold’em tilbage i kampen om sejren til det astronomiske beløb på $2.000.000. Men først kæmpede de fire superstjerner, Daniel Negreanu, Phil Ivey, Patrik Antonius og Gus Hansen om, hvem der ikke skulle blive den uheldige bubble-boy.

Og selvom det i lang tid så ud til at den uheldige titel skulle falde på Gus Hansen, så formåede den danske shorstack at holde sig i skindet, og i stedet være med til at give Negreanu hånden til hans farvelmarch ud til railen, da han led den hårde skæbne at skulle forlade boblen uden nogen penge på lommen.

Men så gik den ikke meget længere for Gus Hansen, som kom ind med {k-Clubs}{8-Spades} på floppet {j-Clubs}{4-Clubs}{k-Diamonds}, hvor et toppar ikke var nok mod Phil Iveys {j-Hearts}{4-Hearts}. Og for at gøre ondt værre så ramte amerikaneren fuldt hus på riveret.

Dermed var det nu op til Patrik Antonius og Phil Ivey, hvem der heads-up skulle tage sejren hjem. Og det blev sidstnævnte Phil Ivey, som tog sig af den prestigefyldte titel, og amerikaneren går dermed direkte fra at hive en 12. plads hjem ved Aussie Millions Main Event til $100.000 til at vinde Super Highrolleren ved samme turnering til en værdi af hele $2.000.000.

Så man kan vidst roligt sige, at 'Tiger Woods of Poker' er tilbage på pokerscenen!

Præmieudbetaling (16 spillere á $250.000):

1. Phil Ivey: $2.000.000
2. Patrik Antonius: $1.200000
3. Gus Hansen: $800.000

* Artikelfoto: En kæk Phil Ivey med sin vinderhånd {a-Hearts}{q-Diamonds}

Husk, at du lige nu på PartyPoker, kan få 100% op til $500 bonus på dit første indskud, hvis du opretter dig via PokerNews.

More Stories

Relaterede turneringer

Hvad mener du?