888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Tæt På Den Nye SuperNova Elite: ’Tjener 1000 VPPs i Timen’

Tæt På Den Nye SuperNova Elite: ’Tjener 1000 VPPs i Timen’ 0001

Inden 2012 skulle fejres med et brag for få dage siden, var der én dansker som bogstaveligt talt sluttede år 2011 af med et brag. Andreas ’AndreasEM’ Mathiesen nåede nemlig lige akkurat at komme ind i det yderst lukrative selskab bestående udelukkende af SuperNova Elite-folk på PokerStars. Læs mere om her.

Vi har derfor fanget den 21-årige vestjyde, som idag er bosat i Århus, til en snak om hele forløbet. Selv er han delvis ydmyg omkring bedriften:

- Nu har den hidtidige skattepligt nok været med til at holde det danske antal SNEs (SuperNova Elite) så langt nede, som det faktisk er, men jeg synes da også selv, det er en bedrift og må da også sige, at jeg er glad og stolt af endelig at være blevet det efter så lang tids hårdt arbejde, fortæller Andreas Mathiesen til PokerNews Danmark.

Og det flotte resultat er ikke kommet ved blot at spille korte sessions med et par borde af gangen – tværtimod:

- Jeg spiller gerne et sted mellem 20 og 35 fifty50 SNGs ad gangen på niveauerne 60-, 100- og 200$ hvilket giver omkring 1000 VPPs i timen. Så har nok lagt omkring 1000 timer i det, fortsætter han.

Men selvom Andreas Mathiesen opnåede den flotte status, så var det med et stort minus på bundlinjen, hvis man kigger på hans Sit & Go-regnskab. Selv er han dog fortrøstningsfuld på det punkt, da hans rakeback-indtjening i den grad opvejede for hans SNG-underskud:

- Jeg tabte en del på mit SNG spil, det er korrekt - omkring 40-45K$ hvis jeg husker korrekt. Jeg havde faktisk håbet på i hvert fald at holde mig breakeven før rakeback, og det er også klart et mål for næste års SNE-jagt. Heldigvis havde jeg lidt plus fra MTTs, mener det er omkring 20K$, så samlet set er jeg da tilfreds. Derudover er en stor bankroll ikke engang nødvendig, da man får Milestone-bonusser og FPP-bonusser løbende.

Den unge dansker har dog ikke tænkt sig at ødsle alle sin FPP-points væk på lir i PokerStars’ VIP-shop. Heller ikke på den Porshe Cayman, som ellers kan købes for 3.000.000 FPPs:

- Jeg bruger udelukkende mine FPPs på 4000$-bonusser. Ville ikke være dårligt med en Porsche, men kunne forestille mig indregistringen må være en dyr omgang, slutter Andreas Mathiesen til PokerNews Danmark.

Husk, at du på PokerStars kan få 100 % bonus op til $600 dollars ved blot at tilmelde dig via PokerNews.

Hvad mener du?