WSOP 2018

Vind Din Vej Til Betfair Poker LIVE London Main Event

Betfair Poker LIVE London

The Betfair Poker LIVE starter i London d. 17. februar, og du kan vinde en af to $1.4000 Main Event pakker i denne fantastiske kampagne. To pakker vil blive uddelt i en eksklusiv freeroll d. 4. februar og alt du skal gøre for at kvalificere dig til den er, at downloade Betfair Poker, og optjene blot 50 Player Poins hvorefter chancen for en $1.400 pakke er din!

Spillere har indtil d. 1. februar til at optjene 50 Player Points, hvilket er ganske let. Player Points bliver uddelt af en rate på 3,6 per $1 i turneringsomkostninger og 3,6 per $1 i rake (efter Essence Systemet) på cash game bordene, hvilket betyder at du kan vinde et sæde til den eksklusive $2.800 Betfair Poker LIVE London Freeroll for mindre end $14! Alle som optjener 50 eller flere Player Points vil automatik modtage en billet, som giver den adgang til freerollen d. 4. februar, hvor to pakker vil blive uddelt til 1. og 2. pladsen.

Hver pakke består af:

  • Et $650 Main Event buy-in til Betfair Poker LIVE London d. 17. februar
  • $750 rejse og hotelomkostninger
  • Betfairs legendariske gæstfrihed

Med så lave adgangkrav bør freerollen ikke have problemer med at opnå de krævede 10 spillere fra start. Hvis du er heldig nok til at vinde et sæde, vil du kunne spille med i Betfair Poker LIVE London Main Event, som bliver spillet i et "bounty hunter" , hvor $100 fra hvert buy-in går til en bounty. Det live Main Event finder sted mellem d. 17.-19. på Fox Poker Club i hjertet af London. Fox Poker Club har et ry for at køre nogle af de bedste turneringer i byen, så dem der tager del i Betfair Poker LIVE London Main Event vil blive behandlet på bedste vis.

Det samme event sidste år havde 171 spillere, som kæmpede om den £39.330 store præmiepulje, som blev delt ud blandt top26 afsluttende. Spilleren, som tog den største andel var finske Arttu Pitakangas, som besejrede portugals Hugo Crus heads-up og £7.630 i førstepræmie.

Hvis chancen for at vinde en $1.400 pakke til Betfair Poker LIVE London for så lidt som $14 ikke var nok til at overtale dig, så kan du ved at download Betfair Poker via PokerNews få en $250 sign-up bonus! Du skal blot indtaste bonuskoden "PNE250" og lave et indskud på minimum på $10, hvorefter du for hver 80 Player Points optjent vil modtage $10 fra bonuskontoen op til et maksimum på $250. Bonussen udløber 60 dage efter den er blevet indløst.

Hvad mener du?

More Stories