888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vind En $1.400 Pakke Til Betfair Poker LIVE London

Betfair Poker LIVE London

Download Betfair Poker og vind et sæde til det kommende Betfair Poker LIVE London Main Event!

Det fantastiske Betfair Poker LIVE kommer forbi London fra d. 17.-19. februar på Fox Poker Club og takket være en vores kampagne kan du vinde en af to pakker til værdi á $1.400 hver.

Alt du skal gøre for at vinde en pakke er et optjene 50 Player Points mellem nu og 1. februar, hvilket giver dig adgang til en freeroll, hvor der er to pakker på højkant. Player Points bliver uddelt af en rate på 3,6 per $1 i turneringsomkostninger og 3,6 per $1 i rake (efter Essence Systemet) på cash game bordene, hvilket betyder at du kan vinde et sæde i $2.800 freerollen for mindre end $14.

Når minimum 10 spillere har optjent det krævede antal points, vil PokerNews' eksklusive freeroll blive åben. Turneringen spilles d. 4. februar klokken 20:00, hvor første og 2. pladsen vil vinde en pakke til Betfair Poker LIVE London til værdi á $1.400.

Hver pakke består af:

  • $650 Main Event Buy-In
  • $750 i Hotel & Rejseomkostninger*
  • Betfairs legendariske gæstfrihed

Betfair Poker LIVE Main Events er unikke og spilles alle i et "bounty hunter" format, hvilket betyder at spillere ikke engang skal nå i pengene for at få noget ud af turneringen. Der er en bounty på $100 for hver spiller, som bliver givet spilleren, som slår en ud. Dette giver en dynamik til turneringen, som ikke ses i andre pokerturneringer.

Sidste års Betfair Poker LIVE London Main Event tiltrak 171 spillere, som skabte en præmiepulje på £39.330. Den finske spiller Arttu Pitkakangas vandt eventet og dermed førstepræmien på £7.630. Hvor stor mon præmiepuljen bliver i år?

At kunne spille en freeroll med en præmiepulje på $2.800 for blot 50 Player Points ville normalt være nok value for de fleste pokerspillere. Betfair har dog besluttet sig for at tilføje endnu mere til kampagnen i form af deres Betfair Poker EDGE.

Enhver spillere, som laver et indskud på deres Betfair Poker inden dag 1a starter og efterfølgende vinder Betfair Poker LIVE London vil modtage en $1.400 pakke til det næste Betfair Poker LIVE event! Ydermere vil den uheldige spiller, som ender på boblen modtage en flaske champagne samt en $120 ticket, som kan bruges til enhver Betfair Poker LIVE online satellitter.

Husk at denne kampagne kun er åben for PokerNews spillere, som har downloaded Betfair Poker via vores links. Nye spillere kan også benytte sig af en bonus på $250 når de benytter sig af bonuskoden PNE250.

Hvad mener du?

More Stories