AlexKP tæt på stor hjemmebanesejr!

AlexKP tæt på stor hjemmebanesejr! 0001

Nu har han hevet den ene flotte turneringssejr hjem efter den anden på PokerStars-netværket, men den DanskeSpil-sponsoreret, AlexKP, viste i går, at han også godt kan kan på sin egen hjemmebane, som kører over PartyPoker-netværket.

Og netop på det netværk blev der i går afholdt den $215-dyre Søndagsflagskib, som med en garanteret præmiepulje på $200K, havde lokket 1.405 spillere til, hvorfor den samlede præmiepulje endte på $281K.

Alexander 'AlexKP' Petersen, som på DanskeSpil går under nicket 'DS - AlexKP' spillede sig hele vejen til finalebordet, men her blev han offer for et ærgerligt set-up, da hans es-konge{a-}{k-} kom op i mod big blinds' {a-}{a-}. Ingen hjælp at hente på boardet, og den store hjemmebanetriumf udeblev for denne gang, men danskeren blev betalt $9.694 for sin 6. plads.

Husk, at du på Party Poker kan få $50 i gratis poker penge som bonus. Åben en Party Poker konto via PokerNews og få dine $50 GRATIS i dag!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories