WSOP 2018

Dansk Comeback-Kid hiver Highroller-sejr hjem på Ongame

Dansk Comeback-Kid hiver Highroller-sejr hjem på Ongame 0001

Martin B. Hansen havde det man kan kalde 'en fornuftig dag på kontoret' i går. Danskeren hentede en 7. plads i The Big $162 til $4.065, men det var på Ongame-netværket, at Hansen for alvor strålede igennem - og det skete efter et vildt comeback.

Det hele tog fart ved Highroller-turneringen som havde et obligatorisk buy-in på $525, hvorfor kun en udsøgt skare på 152 spillere var tilmeldt turneringen. Det skød den samlede præmiepuljen op på $76.000.

Men allerede ved Level 2 var danskerens startstack gået fra 10.000 til 280 chips, og et dansk exit syntes på dette tidspunkt lige så sikkert som 'amen' i kirken. Men danskeren, som på Ongame går under nicket 'Falaffel35', leverede et comeback af de helt store og fik kæmpet sig tilbage i kampen, og endte til sidst med at løbe med hele sejren.

For den flotte præstation bliver Martin B. Hansen betalt $17.284, og pokerspillernes gentro til mirakler ved de grønne borde er blevet vakt til livs i samme ombæring.

Husk, at du på Bwin kan modtage en bonus ved første indskud op til $500, hvis du opretter dig via Pokernews.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories