WSOP 2018

Keder Gus Hansen sig i Macau?

Keder Gus Hansen sig i Macau? 0001

De saftige spil fortsætter i Macau, og danske Gus Hansen har de seneste par dage opdateret fra begivenhederne på sin blog. Og det virker bestemt ikke til at den danske pokerhaj har valgt et tight udgangspunkt ved de dyre vanvids-spil!

Efter at have tabt et par store potter på flere millioner danske kroner, var det denne gang danskerens tur til at vinde én. Men det virker bestemt ikke til, at det er velovervejet pokeranalyser, der er gået igennem 'The Great Dane's hoved ved hånden:

- Når du putter din modstander på enten et set eller et flush-draw, og boardet parrer på riveret samtidig med flushen fuldgøres, er det så godt at calle et 4.2Mill bet? Endnu engang er svaret sikkert nej! De dårlige nyheder er, at jeg betalte 4.2Mill for at finde ud af det - de gode nyheder er, at min modstander bluffede og jeg hev potten på 13.5Mill hjem ved slutningen af sessionen, beretter Gus Hansen på sin blog.

Og denne hånd kommer efter et par andre hænder, hvor danskeren også har læst modstanderen til at have en stærk hånd, hvorefter han har callet eller bluffet alligevel. Keder Gus Hansen sig mon i Macau?

Husk, at du på Party Poker kan få $50 i gratis poker penge som bonus. Åben en Party Poker konto via PokerNews og få dine $50 GRATIS i dag!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories