888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Negreanus PokerStars-konto hacket: 'Troede I det var mig?'

Negreanus PokerStars-konto hacket: 'Troede I det var mig?' 0001

Team PokerStars-proen, Daniel Negreanu, fik i går sin e-mail og PokerStars-konto hacket. Det var derfor ikke den rigtige Negreanu, som tabte stort på PokerStars dyre borde i går, men hackeren selv, som ikke just kan beskyldes for at besidde pokerskills.

Negreanu fortalte i går på twitter, at man ikke skulle sende ham mails, da hans e-mail var blevet hacket. Og lidt senere kunne han så afsløre følgende:

”Jeg var på vej hjem i flyet, da denne fyr hyggede sig med min Stars-konto. Han hackede min email, og den har jeg fået tilbage, men prøver stadig at finde til bunds i sagen. Når jeg har alle detaljer på plads, skal jeg nok dele dem – men først når det hele giver mening”, fortæller Negreanu.

Og hvad angår hans tab på gårsdagens PokerStars-borde, så udviser canadieren stadig humoristisk sans trods omstændighederne:

Så nogen af jer NVGtards (News, Views & Gossip) troede virkelig, det var mig??? Hold da op, HSP (High Stakes Poker, red.) har virkelig gjort mirakler for mit image :-)”, slutter Negreanu.

Det anslås at tabet i alt er på $46.000 (260.000 danske kroner, red.), som ifølge Highstakesdb.com, var det beløb der blev tabt fra Negreanus konto i går.

Relaterede spillere

Hvad mener du?