Phil Ivey blev bubble-boy ved WPT-comeback

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
Phil Ivey blev bubble-boy ved WPT-comeback 0001

Der bliver i øjeblikket afholdt L.A. Poker Classics Main Event, og her har ingen ringere end Phil Ivey valgt at gøre comeback på amerikansk jord siden Black Friday. Men det var ikke noget drømme-comeback for den amerikanske high-stakes spiller. Tværtimod.

På gårsdagens dag 3 skulle boblen sprænges med 55 spillere tilbage, og her blev det netop Phil Ivey, som blev den uheldige bubble-boy, og endte dermed lige præcis uden for pengene. Det skete, da Ivey kom all-in med sine godt 17 big blinds med {6-}{6-} imod {k-}{k-}, og ingen hjælp fra dealeren betød et farvel til amerikaneren på en 55. plads.

Der er $1.370.240 til 1. pladsen.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 + adgang til vores $67.500 Freeroll Serie, hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?