888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

AlexKP vil danse med de store drenge i Premier League

AlexKP vil danse med de store drenge i Premier League 0001

Alexander 'AlexKP' Petersen er netop på vej til Madrid for at spille PokerStars European Poker Tour, som løber fra d. 12. til 17. marts. Og den danske PLO-haj har været så venlig at smide en ny blog op inden afgangen til det spanske, hvor der både bliver snakket fortid, nutid og fremtid.

Der er masse af god læsning på bloggen, hvor danskeren bl.a. varsler et besøg til Wien i næste måned, hvor der som bekendt afholdes Premier League med $125.000 buy-in. AlexKP har dog ikke tænkt sig at betale det dyre indgangsbeløb:

- I næste måned skal jeg til Wien og spille Party Poker Premier League. Det koster 10,5k$ at være med i og så skal jeg så spille mod 11 andre om et sæde i ME, som har et 125.000$ buy-in og hvor ALLE de største er med, skriver han på sin blog.

Og den unge dansker lyver ikke, når han meddeller at alle de store er med. Således har prominente navne som Tony G, Erik Seidel, Patrik Antonius, Luke Schwartz, Sam Trickett, Tom Dwan, Daniel Cates, Phil Laak og Vanessa Selbst allerede meldt deres deltagelse.

Så der kommer i den grad gang i den, hvis AlexKP kvaller sig til det dyre selskab, og det bliver muligt for dig at føle danskerens kamp:

- Både 10k$ kval og 125.000$ touren bliver sendt på Sky Sport, så det bliver kæmpe lir og håber jeg kan kvalle til ME og komme op og danse med de store drenge!, slutter AlexKP.

Husk, at du på Party Poker kan få $50 i gratis poker penge som bonus. Åben en Party Poker konto via PokerNews og få dine $50 GRATIS i dag!

Relaterede spillere

Hvad mener du?