888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Dansk runner-up casher 70.000 på PokerStars

Dansk runner-up casher 70.000 på PokerStars 0001

På en stille fredag aften hvor pokerbordene lå brat hen på grund af den nervepirrende X-factor finale, var der alligevel nogle danskere, der havde vovet sig ud af familiesofaen og over til computerskærmen.

For danske 'philipoo' skulle netop dét vise at være en god investering, da han - i stedet for at juble Ida til X-factor triumf- spillede The Big $109,PokerStars, hvor den garanteret præmiepulje på $100.000 forblev uberørt, da deltagertallet kun lagde på de 949.

Den ukendte dansker spillede sig hele vejen til heads-up mod engelske 'davidv1213' og måtte have følte sig lidt lige som X-factor Line, da han eller hun endte på 2. pladsen. Dog kan 'philipoo' glæde sig over at se $13.000 gå ind på kontoen, og så skal man huske på, at den der vinder X-factor aldrig bliver til noget - så: "you dodged the bullet there, philipoo!"

Og nej, vi følger ikke særlig meget med i X-factor her på redaktionen.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 + adgang til vores $67.500 Freeroll Serie, hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?