Kick-Start din bankroll hos Poker770 med $50 GRATIS

  • Oliver KnudsenOliver Knudsen
Poker770 $50 GRATIS!

Hvis du ikke har spillet hos Poker770 før, så er det et perfekt tidspunkt at gøre det på nu, hvor PokerNews tilbyder dig en gratis bankroll.

Hvad? Vores Poker770 $50 GRATIS kampagne kræver absolut intet indskud. Faktisk vil du ikke kunne benytte dig af kampagnen, hvis du laver noget indskud før tilbuddet, så behold dine penge i pungen!

Tilbuddet er åben for alle spillere, som opretter sig hos Poker770 via PokerNews Poker770 $50 GRATIS kampagneside. Derefter vil $50 i penge blive overført helt gratis i løbet af to eller tre overførsler alt efter hvilket land du bor i. Den første overførsel vil ske med det samme for at få dig igang. Derefter, når du har spillet med isse penge og optjent 500 points hos Poker770 indenfor 120 dage, vil du modtage den næste del af din bonus.

Hvorfor? At indsætte penge i online poker kan være svært. Måske vil du du ikke risikere nogle af dine egne penge mens du tester din nye hobby eller nye online pokerrum. Her hos PokerNews er vi så sikre på, at du vil elske at spille hos Poker770, så vi er villige til at dække omkostningerne af dine første $50. Der er absolut ingen krav om at fortsætte med at spille eller nogle krav om at lave et indskud på noget tidspunkt.

Og? Ved at blive et Club PokerNews medlem vil du få adgang til alle nuværende og kommende PokerNews kampagner og freerolls hos Poker770. PokerNews tilbyder de bedste bonusser i online poker, så et medlemsskab her er noget alle vil have.

More Stories

Hvad mener du?