WSOP 2018

Nyt tema: Sådan startede deres karriere!

Nyt tema: Sådan startede deres karriere! 0001

Du læser om dem i nyhederne. Du ser dem spille live i fjernsynet. Du misunder deres evne til at skovle millioner ind ved noget så simpelt som et kortspil. Du undrer dig over, hvordan i alverden de bærer sig ad. Nu giver PokerNews Danmark dig et indblik i, hvordan det hele startede.

Vi vil i det næste mange uger gå tæt på nogen af Danmarks bedste pokerspillere, og forhøre os om, hvorledes det hele startede og hvad der gjorde, at deres pokerkarriere for alvor tog fat.

Så følg med allerede i denne uge, hvor vi går tæt på den altid omtalte, Alexander 'AlexKP' Petersen. I de kommende uger vil du også komme tættere på blandt andre Simon Ravnsbæk, Mickey Petersen, Bjarke Hansen, Frederik Brink Jensen, Peter Eastgate og mange flere.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 + adgang til vores $67.500 Freeroll Serie, hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories