Store danske søndagsfinaler på PokerStars

Store danske søndagsfinaler på PokerStars 0001

Efter to uger med livepoker i form af EPT København og WPT Vejle, er de danske pokerhajer nu tilbage på den virtuelle filt. Og selvom de store turneringssejre udeblev i går (søndag, red.), så var der dansk deltagelse ved de helt store finaleborde på PokerStars.

De to gode venner, Simon Ravnsbæk og Frederik Brink, kom på hver deres finalebord på netop PokerStars-netværket. Først hentede Simon 'ministerborg' Ravnsbæk en 7. plads i den $215-dyre 2nd Chance, hvor 1459 spillere deltog. Den præstation kastede $8.608 af sig, og Frederik Brink skulle cashe næsten samme beløb - dog uden at bruge så meget tid på det.

Han var nemlig én ud 1151, som havde skudt $215 i Sunday Supersonic, hvor blinds stiger hver 3. minut. Turneringen varede derfor også lige under 2 timer, men så lang tid spillede 'Fred_Brink' dog ikke, da han også endte på 7. plads, hvilket gav en check på $7.885.

Der var også dansk deltagelse på finalebordet ved Sunday Million, hvor 'Frqen' dog ikke nåede meget længere, da han eller hun blev elimineret på en 9. plads til $12.009.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 + adgang til vores $67.500 Freeroll Serie, hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories