Tæt på danske sejre ved Sunday Million og Sunday Warm-Up

Tæt på danske sejre ved Sunday Million og Sunday Warm-Up 0001

På en dag hvor Simon Ravnsbæk løb med overskrifterne, var der også andre flotte danske resultater, som vi bestemt ikke må lade gå i glemmebogen.

Danske 'Faxe07' kunne have sikret sig selv søndagens helt store resultat, da han eller hun ramte finalebordet ved Sunday Million, som talte et felt på hele 7.707 spillere. Selvom sejren udeblev, så må 4. pladsen til $77.686 lune godt på 'Faxe07's konto, hvilket må siges at være et hæderligt afkast på de $215, som turneringen kostede.

Samme adgangsbeløb var at finde ved Sunday Warm-Up, hvor feltet dog lød på lidt mere beskedne 3.280 spillere. Også her var dansk islæt på finalebordet, men 'johngarvey' nåede heller ikke meget længere, og måtte forlade finalebordet som nr. 8 til $8.200.

Slutteligt hentede danske 'CaughtUbluff' en 6. plads i The Bigger $162 til $9.890.

Yderst fornuftig søndag på PokerStars set med danske øjne.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 + adgang til vores $67.500 Freeroll Serie, hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?