Ugen På PartyPoker: Pokerfest vender tilbage, Bad Beat Jackpot udløst, samt mere!

PartyPoker

Hej og velkommen til denne uge hos PartyPoker. I dag kan vi fortælle om at Pokerfest vender tilbage, Bad Beat Jackpotten er blevet udløst, samt hvordan du kvalificerer dig til WSOP 2012 og mere!

Pokerfest II Online Starter 22. april

PartyPoker har annonceret at den populære Pokerfest vil vende tilbage til den virtuelle filt og vil være større og bedre end før! Pokerfest II Online vil have ikke mindre end 47 events, kombinerede præmiepuljer på $3.500.000 og et $1.000.000 garanteret Main Event!

Sammen med de 47 turneringer vil der være adskillige side events, som finder sted mellem d. 22. april og 6. maj, hvilket gør PartyPoker til stedet at være for at spille turneringspoker.

Pokerfest II Online starter ud 19:30 CET søndag d. 22. april med de første 4 events planlagt til denne dag: $214 buy-in $350.000 garanteret No Limit Hold'em event. En halv time senere er der et $2.500 garanteret No Limit Hold'em event, som blot koster 20 PartyPoints for at deltage i. Klokken 20:30 er der et $22 buy-in No Limit Hold'em event med en $35.000 garanteret præmiepulje. Som slutningen på dagen er der et $530 event, hvor der er minimum $250.000 i præmiepuljen.

Andre highlights inkluderer et $99 buy-in Pot Limit Omaha event med $75.000 garanteret, et andet $350.000 garanteret event med $215 buy-in, hvor du kan vinde et sæde til for blot $2,50 og selvfølgeligt det store $640 buy-in $1.000.000 garanteret Main Event d. 6. maj.

Daily Dollar Side Events

Hver dag i løbet af Pokerfest II, vil der være et spørgsmål på $1 buy-in, som kører fra 19:45 til 20:00, som har et "twist". Grunden til gåseøjnene er at ingen ved hvad disse "twists" går ud på før de bliver afsløret i lobbyen i sidste minut!

Pokerfest II Jackpots

Du kan ikke blot gå væk med store præmiepenge efter Pokerfest II, men du kan også være godt på vej til World Series of Poker 2012 med en pakke til værdi á $14.000, iPads og pengebonusser mellem $2.500 og $20.000 hvis du formår at vinde en af de fem Pokerfest II jackpots.

 • Vind tre Pokerfest II turneringer og du vil vinde $20.000 plus en $14.000 pakke til 2012 WSOP Main Event!
 • Nå final table i 10 Pokerfest II turneringer og modtag $15.000 og en helt ny iPad
 • Nå final table i 5 Pokerfest II turneringer og modtag $7.500 og en iPad
 • Afslut i pengene i 20 Pokerfest II turneringer og du vil vinde $5.000 og en iPad.
 • Afslut i pengene i 10 Pokerfest II turneringer og du vil vinde $2.500 og en iPad

Rangliste

Hvis chancen for at vinde en $20.000 bonus og en $14.000 WSOP pakke ikke er nok til at gøre dig spændt, hvad så med en rangliste med præmier for $50.000? Der er en rangliste for points buy-in. Lavt buy-in ($6-$33) og high buy-in ($55 og over) turneringer, som udbetaler penge til 250-500 pladsen med præmier op til $2.500!

Besøg PartyPoker Nu!

Vind dit sæde til pokerens størst turnering gratis!

Ugen På PartyPoker: Pokerfest vender tilbage, Bad Beat Jackpot udløst, samt mere! 101

PartyPoker tilbyder deres spiller chancen for at spille med i 2012 World Series of Poker Main Event gratis! Det er korrekt! Indtil 17. juni vil der være en række satellitter i PartyPoker lobbyen, som giver adgang til en ugentlig $750+$50 WSOP satellit, hvor en ud af 20 deltagere vil vinde en $14.000 pakke til WSOP 2012!

Hver pakke består af:

 • $10.000 WSOP Main Event buy-in
 • $2.000 lommepenge
 • Hotelophold i Las Vegas for 10 nætter

Mindre satellitter til den ugentlige $750+$50 WSOP satellit starter med en daglige WSOP freeroll og går op til buy-ins på $2, $4, $9 og $75+$5. Spillere kan starte med den satellit de ønsker, men ville det ikke være en fantastisk historie, hvis du vandt en $14.000 pakke til WSOP for ingenting?

Besøg PartyPoker Nu!

Bad Beat Jackpot Udløst! $90.000 udbetalt til grujo_grujo!

Ugen På PartyPoker: Pokerfest vender tilbage, Bad Beat Jackpot udløst, samt mere! 102

For et par uger siden spillede grujo_grujo cash games hos PartyPoker og fik $100 til midten med fire ens i knægte. Dog sad hans modstander med fire ens i konger. Træt over hans uheld reloadede grujo_grujo og fortsatte med at spille; dette var indtil han så hans PartyPoker konto.

Da han kiggede på hans konto kunne han se $90.000 ekstra og det var der han indså han havde udløst bad beat jackpotten med quads over quads! Dany Willis fra PartyPoker snakkede med den heldige spiller. På PartyPoker bloggen kan du læse det fulde interview.

Få en $50 Bankroll gratis

Vil du have en gratis $50 bankroll? Takket være et specielt forhold mellem PokerNews og PartyPoker, kan du hjælpe dig selv til en $50. Alt du skal gøre er at følge guiden nedenfor!

 • Download PartyPoker softwaren via PokerNews
 • Opret en ny PartyPoker konto og indtast bonuskoden "DK50FREE"
 • Udfyld registreringsformen i PartyPoker cashieren
 • Vend tilbage til PokerNews og udfyld vores registreringsform
 • Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail fra free50@pokernews.com

Når du er godkendt og har modtaget mailen vil $20 blive indsat på din PartyPoker konto. Du skal optjene mindst 40 PartyPoints får du vil være i stand til at trække de $20 ud. Hvis du ikke optjener 40 PartyPoints indenfor 60 dage vil de oprindelige $20 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage. PartyPoints er optjent i en rate af 2 PartyPoints per $1 i rake eller turneringsomkostninger, så det er ikke nogen svær opgave at optjene40 points indenfor 60 dage.

Når du har optjent 40 PartyPoints, vil yderligere $30 blive indsat på din konto og derved bringe det samlede gratis beløb op på $50. Du skal derefter optjene 160 points før du kan trække nogle af de $30 ud. Dette skal gøres indenfor 120 dage ellers vil de $30 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage.

Boost din bankroll hos PartyPoker

Ugen På PartyPoker: Pokerfest vender tilbage, Bad Beat Jackpot udløst, samt mere! 103

Hver uge kan du booste din bankroll med en del af $5.000 takket være den nuværende Bankroll Booster kampagne. Den $5.000 garanterede freeroll kører hver søndag klokken 20:30 og du kan vinde et sæde til den for absolut ingenting!

For at vinde et gratis sæde, skal du blot lave et indskud med bonuskoden "BOOSTER" og du vil med det samme få adgang til en $5.000 Bankroll Booster Freeroll! Men hvis du ikke er i position til at lave et indskud til PartyPoker kontoen, kan du nemt vinde adgang til freerollen alligevel.

Hvis du optjener blot 5 PartyPoints i løbet af ugen vil du kunne få et sæde. Dette er meget nemt at opnå, fordi PartyPoker tilbyder to PartyPoker per $1 i rake eller turneringsafgift. Der er også daglige freeroll satellitter. Den ene satellit koster blot ét PartyPoint at deltage i og kører 3 gange per dag. Den anden er en freeroll der kører 2 gange i døgnet for nye cash game spillere.

Spil med nu og vind en del af $5.000.

Besøg PartyPoker Nu!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories