World Poker Tour til søs

Freedom of the Seas

I adskillige år har World Poker Tour afholdt nogle af verdens mest berømte pokerevents. Nu kan man komme til at opleve WPT-følelsen på et krydstogt under WPT Cruise™. Det første krydstogt afgår d. 30. september til 7. oktober og går forbi Mexico, Jamaica, Grand Cayman og Haiti.

Der vil dog ikke blive afholdt en almindelig WPT pokerturnering under krydstogtet. Dog vil der blive afholdt cash games, sit-n-go turneringer, ladies-only events og freeroll-turneringer hver dag i det store pokerrum på båden. Udover det vil deltagerne have mulighed for at have selskab af de kendte ansigter fra WPT, heriblandt Mike Sexton, Vince Van Patten og Royal Flush Girls.

Hver deltager på krydstogtet vil modtage en speciel velkomstpakke, hvor der er tøj, merchandise, pokerlektioner og tre måneders medlemsskab til ClubWPT.com.

Royal Caribbeans Freedom of the Seas, et 160.000 tons tungt skip med WiFI, mobilforbindelse og fladskærmstv i alle kahytter, vil afholde WPT krydstogtet. Udover disse luksusfaciliteter har skibet også masser af aktiviteter for børn, som fx et stort vandland, klatrevæg, minigolf og meget mere.

For mere information, læs WPTCruise.com.

*Billede fra dailymail.co.uk.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories