Morten Lihn Christensen vinder WPT Wien!

Morten Lihn

Det virker nærmest surrealistisk, men ikke desto mindre er det ganske rigtigt. Morten Lihn Christensen har her til aften vundet WPT Wien, og dermed sikret Danmark sin fjerde store titel på stribe efter det i forvejen imponerende EPT-hattrick.

Sejren kom i hus efter en heads-up dyst mod Konstantin Tolokno, hvor de to duellanter ender all-in før floppet, og her har danskeren har Tolokno domineret:

Lihn: {a-Hearts}{8-Hearts}
Tolokono: {k-Spades}{8-Spades}

Floppet lander befriende {a-Spades}{q-Diamonds}{9-Clubs} og en {7-Hearts} på turn sikrer allerede afgørelsen, hvorfor {2-Spades} på river forbliver ligegyldigt. En velfortjent sejr til Morten Lihn Christensen, som udover WPT-titlen får hele $410.519 med hjem fra Wien.

Husk, at du på Party Poker kan få $50 i gratis poker penge som bonus. Åben en Party Poker konto via PokerNews og få dine $50 GRATIS i dag!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories