Rygte: PokerStars overtager Full Tilt Poker!

Full Tilt Poker/PokerStars

Laurent Tapie har i dag bekræftet at Group Bernard Tapies forsøg på at købe Full Tilt Poker fra det amerikanske justitsministerier er faldet til jorden efter uenigheder om tilbagebetalingen af spillerne. Tapie var eftersigende ved at slutte aftalen med DOJ (Department of Justice, det amerikanske justitsministere, red.) og ved at gøre klar til at relancere pokersiden i nærmeste fremtid.

Ifølge de nyeste rygter har PokerStars istedet taget hele pokerverden med storm og har købt Full Tilt Poker for $750 millioner. Det hele startede med enTwoPlusTwo tråd, hvor brugeren PS<3FTP kom med nyheden. Mere grobund for rygterne kom der da CEO for ChiliGaming, Alex Dreyfus postede om nyheden via Twitter.

Vi følger naturligvis sagen på tæt hold...

More Stories

Hvad mener du?