888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Sam Trickett afslører rekordpot på $2.000.000

Sam Trickett afslører rekordpot på $2.000.000 0001

Ud fra overskriften kan du næsten gætte, hvor denne historie finder sted. Du har ret. Vi skal til Macau nok engang.

Sam Trickett vandt for et par uger siden sin største pot nogensinde, men ville på daværende tidspunkt ikke berette yderligere om håndens forløb. Men nu har amerikaneren - til glæde for alle pokerelskere - afsløret vanvidshånden.

Blinds er HKD$10.000/HKD$20.000 og spillet er tre-vejs. En anonym spiller åbner til HKD$60.000, Trickett skyder den op i HKD$220.000 fra small blind med {j-Diamonds}{10-Diamonds} på hånden. Spillerne i big blind og på knappen kalder raiset, og floppet kommer: {3-Clubs}{4-Diamonds}{5-Diamonds}

Spændende flop for Trickett som check-caller big blinds raise på HKD$440.000. Knappen kalder også.

Turn: {6-Diamonds} - Trickett rammer flush. Alle tre spillere checker.

River: {2-Hearts} - Det kort giver en straight på floppet, og Trickett vælger frækt at checke som førstemand. Big blind tager igen teten og better HKD$2.200.000, som knappen kalder. Trickett står nu overfor en stor beslutning og fortæller på sin blog, hvilke tanker der gik igennem hovedet på ham:

- Nogen gange vil jeg bare kalde i det spot, men på grund af den måde hånden udspillede sig på, og at jeg vidste at de andre to spillere i potten havde en tendens til at kalde light, samtidig med at de var bevidste om, at jeg var i stand til bluffe i dette spot. Så valgte jeg at gå all-in for omkring $7.7m, og big blind viste hurtigt sin utilfredshed, hvilket naturligvis gjorde mig godt tilpas. Og efter en længere tænkepause kaldte han de ekstra $5m, fortæller Trickett på sin blog.

Tricketts flush var god, og spilleren på knappen foldede, selvom han sad inde med en 7'er. Den $2.000.000-store pot er den største amerikaneren nogensinde har vundet - dog ikke den største han har tabt.

Du kan læse hele hans blogindlæg her.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 + adgang til vores $67.500 Freeroll Serie, hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?