Ugen På PartyPoker: VIP 500 Club, Mike Sexton snakker ud, samt mere!

PartyPoker Weekly

VIP 500 Club Starter I dag

PartyPoker har lanceret endnu en fantastisk kampagne, hvor spillere vil vinde $100 i bonusser, $500 i kontanter og endda iPad 2 samt iPods! VIP 500 Club starter i dag og kører frem til d. 13. maj og er gratis at deltage i.

Alt du skal gøre for at vinde en gratis præmie er at spille med i dine normale spil hos PartyPoker. Hver gang du optjener 500 PartyPoints vil du få en VIP 500 Club pris, hvor du vil vinde en af præmierne som vist nedenfor.

Ugen På PartyPoker: VIP 500 Club, Mike Sexton snakker ud, samt mere! 101

Dette er dog ikke alt. Optjen 60 kort i løbet af kampagneperioden og PartyPoker vil tildele et eksklusivt kort, som har en værdi á $1000 i kontanter og 5.000 PartyPoints!

Husk at for at deltage i VIP 500 Club kampagnen, skal du selv tilmelde din PartyPoker konto.
h your PartyPoker account.

Besøg PartyPoker nu!

Mike Sexton beder om mere professionalisme i poker

Ugen På PartyPoker: VIP 500 Club, Mike Sexton snakker ud, samt mere! 102

Den PartyPoker sponserede pro og all round poker legende Mike Sexton har udtalt sig om manglen på professionalisme professionalisme i spillet. I en artikel skrevet til PartyPoker bloggen, udtaler Sexton at han er "skuffet og afskyende" med hvad der viser sig som mangel på professionalisme hos mange poker proer. Du kan læse hvad der gør Mike skuffet på bloggen.

Besøg PartyPoker Nu!

Pokerfest II Online Has Begun

Ugen På PartyPoker: VIP 500 Club, Mike Sexton snakker ud, samt mere! 103

Pokerfest II Online startede i søndags med et brag i form af det første event, som var et $215 buy-in $350.000 garanteret no-limit hold'em event.

Event #1 havde deltagelse af et massivt felt på 1.637 spillere. Efter 11 timers intenst spil var det sfc21 og HumbleBrag, som kunne lave en deal heads-up og se $56.958 og $51.541 tikke ind på kontoen. Tillykke til de to spillere, samt resten som også nåede i pengene.

Den anden udgave af denne fantastiske festival har intet mindre end 47 events mellem d. 22. april og 22. maj med hele $3.500.000 garanteret og et Main Event med en garanteret præmiepulje på $1.000.000! Udover de 47 turneringer vil der være adskillige sideevents mellem d. 22. april og 6. maj, så hvis turneringspoker er dig, så behøves du ikke spille andre steder end PartyPoker den kommende måned!

Daily Dollar Side Events

Hver dag i løbet af Pokerfest II, vil der være et spørgsmål på $1 buy-in, som kører fra 19:45 til 20:00, som har et "twist". Grunden til gåseøjnene er at ingen ved hvad disse "twists" går ud på før de bliver afsløret i lobbyen i sidste minut!

Pokerfest II Jackpots

Du kan ikke blot gå væk med store præmiepenge efter Pokerfest II, men du kan også være godt på vej til World Series of Poker 2012 med en pakke til værdi á $14.000, iPads og pengebonusser mellem $2.500 og $20.000 hvis du formår at vinde en af de fem Pokerfest II jackpots.

  • Vind tre Pokerfest II turneringer og du vil vinde $20.000 plus en $14.000 pakke til 2012 WSOP Main Event!
  • Nå final table i 10 Pokerfest II turneringer og modtag $15.000 og en helt ny iPad
  • Nå final table i 5 Pokerfest II turneringer og modtag $7.500 og en iPad
  • Afslut i pengene i 20 Pokerfest II turneringer og du vil vinde $5.000 og en iPad.
  • Afslut i pengene i 10 Pokerfest II turneringer og du vil vinde $2.500 og en iPad

Rangliste

Hvis chancen for at vinde en $20.000 bonus og en $14.000 WSOP pakke ikke er nok til at gøre dig spændt, hvad så med en rangliste med præmier for $50.000? Der er en rangliste for points buy-in. Lavt buy-in ($6-$33) og high buy-in ($55 og over) turneringer, som udbetaler penge til 250-500 pladsen med præmier op til $2.500!

Besøg PartyPoker Nu!

Få en $50 Bankroll gratis

Vil du have en gratis $50 bankroll? Takket være et specielt forhold mellem PokerNews og PartyPoker, kan du hjælpe dig selv til en $50. Alt du skal gøre er at følge guiden nedenfor!

  • Download PartyPoker softwaren via PokerNews
  • Opret en ny PartyPoker konto og indtast bonuskoden "DK50FREE"
  • Udfyld registreringsformen i PartyPoker cashieren
  • Vend tilbage til PokerNews og udfyld vores registreringsform
  • Tjek din indbakke for en bekræftelsesmail fra free50@pokernews.com

Når du er godkendt og har modtaget mailen vil $20 blive indsat på din PartyPoker konto. Du skal optjene mindst 40 PartyPoints får du vil være i stand til at trække de $20 ud. Hvis du ikke optjener 40 PartyPoints indenfor 60 dage vil de oprindelige $20 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage. PartyPoints er optjent i en rate af 2 PartyPoints per $1 i rake eller turneringsomkostninger, så det er ikke nogen svær opgave at optjene40 points indenfor 60 dage.

Når du har optjent 40 PartyPoints, vil yderligere $30 blive indsat på din konto og derved bringe det samlede gratis beløb op på $50. Du skal derefter optjene 160 points før du kan trække nogle af de $30 ud. Dette skal gøres indenfor 120 dage ellers vil de $30 eller hvad der resterer af dem blive trukket tilbage.

Hvad mener du?

More Stories