WSOP 2018

Vind din egen WSOP Experience hos Betfair!

Betfair WSOP Experience

Sidder du hver juni og juli og kigger på PokerNews for WSOP live opdateringer, følger du dine favoritspillere i Las Vegas, mens du sidder tilbage og drømmer om at opleve det samme som dem en dag?

I år kan du gøre denne drøm til virkelighed.

PokerNews spillere hos Betfair har nu mulighed for at vinde en WSOP experience til værdi på mere end $4.000 — helt gratis!

Forestil dig at ankomme i Las Vegas og checke ind på det 5-stjernede Palazzo Suites, hvor man vil få selskab af Team Betfair til deres eksklusive fester og events samtidig med at man freeroller sig til WSOP Event #59!

Sådan kan du deltage:

Nuværende Betfair kunder

Denne kampagne er eksklusiv for PokerNews spillere, som har downloadet Betfair via vores links og benyttet bonuskoden fra PokerNews. Hvis du er ny PokerNews spiller, skal du blot optjene 100 Player Points mellem d. 16. april og 5. juni 2012 for at modtage adgang til denne eksklusive freeroll d. 10. juni 2012.


Nye Betfair kunder

Hvis du ikke har oprettet dig som Betfair kunde endnu, så download Betfair via PokerNews' links og indtast bonuskoden “PNE250.” Du har indtil d. 5. juni 2012 til at optjene 100 Player Points. Når dette er gjort vil du modtage en eksklusiv billet til turneringen d. 10. juni 2012.

PokerNews Sign Up Race
Fordelene bliver ved med at vælte ned over de nye kunder. Hvis du er blandt de første 20 PokerNews spillere til at oprette sig hos Betfair, lave et indskud og optjene minimum et Player Point før d. 15. maj 2012 vil du modtage en gratis $5,50 turneringsbillet!

Hvad mener du?

More Stories