'All-in: The Poker Movie' er kommet - se den her!

All-in: The Poker Movie

Sidder du stadig fast i 1998 med filmen 'Rounders' klistret til hånden som den one-and-only pokerfilm fra dit filmskab? Så er det måske snart tid til en forandring, skønt 90'er-klassikeren uden tvivl er pokerens Rolls-Royce.

Instruktøren, Douglas Tirola, kommer med sit bud på en ny pokerfilm - eller snarere dokumentar - med sin 'All In: The Poker Movie', som huserer en lang række stjerner; skue- såvel som pokerspillere. Her i blandt navne som Matt Damon, T.J. Cloutier, Antonio Esfandiari, Barry Greenstein, Phil Laak, Daniel Negreanu, Mike Sexton, den omstridte Howard Lederer og mange flere.

Filmen beskrives som en dokumentar, der fokuserer på, hvorfor et af Amerikas ældste kortspil har været igennem en massiv revolution de seneste år, og hvorfor pokeren fungerer som et redskab til at opnå den 'The American Dream'.

'All In: The Poker Movie' har fået 9,0 på IMDb.com, og har filmen også vakt din interesse, så kan du se alle 100 minutters pokerunderholdning - lige her!

Husk, at der på Unibet Poker er €1000 bonus til alle nye spillere, hvis du opretter dig via PokerNews Danmark!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories