888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Dagens nyheder: TwoPlusTwo online igen, The Micros som tegneserie

Nightly Turbo

Det online pokercommunity fik et af deres yndlingsforums tilbage lørdag. Vi dækker den historie samt historien om The Micros der vender tilbage.

TwoPlusTwo online igen

Mareridtet var endeligt overstået for det ihærdige pokercommunity da TwoPlusTwo kom online igen to uger efter det hackerangreb, som fandt sted d. 26. april.

I et interview i TwoPlusTwo Pokercast sidste uge, forklarede Mason Malmuth, at han ikke havde noget andet valg end at lukke for siden med det samme da hackerangrebet blev opdaget. Malmuth forklarede den lange nedetid med nødvendigheden i at sikre sig alt sikkerhed var i orden inden man åbnede siden igen.

TwoPlusTwo blev mødt med følgende besked da siden kom online igen:

Welcome Back! As most of you know, we had a problem that meant the forums had to be taken down for a little over two weeks. In order to log into the forums you must reset your password. To do this - enter the e-mail address for your forum account into the Password Recovery Form and then follow the instructions that are mailed to you.

The Micros som tegneserie

Det er lang tid siden vi sidst har hørt noget fra Chase, Max, Balls, samt resten af The Micros. Der nu håb forude nu hvor den ene af skaberne John Wray har annonceret at serien vil vinde tilbage som en online tegneserie indtil der findes en ny sponsor af serien.

"As it turns out, animation is really 'spensive, so instead of struggling to put out an episode every few months we're going to post web comics featuring the same characters hopefully a few times a week," Wray said on the TwoPlusTwo forums on Saturday. "If and when we get sponsored we'll get back to making cartoons, but in the meantime we hope you enjoy these."

Den første udgave vil have besøg af Lon McEachern, Norman Chad fra ESPN, samt resten af The Micros holdet.

Dagens nyheder: TwoPlusTwo online igen, The Micros som tegneserie 101

Besøg Micros' Facebook fan siden for flere billeder, inklusive nogle teasere til online tegneserien

Relaterede spillere

Hvad mener du?