WSOP 2018

Du kan vinde en $4.000 WSOP Experience pakke hos Betfair!

Betfair

Opret dig hos Betfair Poker i dag via PokerNews for at kunne freerolle dig til World Series of Poker.

Har du nogensinde ville teste dine pokeregenskaber ved verdens største pokerfest? Hvis du er en seriøs spiller må svaret være et klart, “JA!” Nu kan PokerNews spillere hos Betfair vinde en WSOP experience til en værdi á mere end $4.000 – helt gratis!

Hvis du formår at vinde en $4.000 Team Betfair WSOP Experience Pakke får du følgende:

  • $1.500 sat ind på din Betfair konto for fly og lommepenge
  • Syv nætters luksusophold på det i Las Vegas
  • $1.000 buy-in for at spille med i WSOP Event #59
  • Team Betfair Eksklusiv Velkomstfest og Events afholdt af Betfairs WSOP Crew

H]Sådan kan du deltage:[/H]

Nuværende Betfair kunder

Denne kampagne er eksklusiv for PokerNews spillere, som har downloadet Betfair via vores links og benyttet bonuskoden fra PokerNews. Hvis du er ny PokerNews spiller, skal du blot optjene 100 Player Points mellem d. 16. april og 5. juni 2012 for at modtage adgang til denne eksklusive freeroll d. 10. juni 2012.


Nye Betfair kunder

Hvis du ikke har oprettet dig som Betfair kunde endnu, så download Betfair via PokerNews' links og indtast bonuskoden “PNE250.” Du har indtil d. 5. juni 2012 til at optjene 100 Player Points. Når dette er gjort vil du modtage en eksklusiv billet til turneringen d. 10. juni 2012.

Ydermere afholder Betfair 12 WSOP Trials, hvor der i hver er minimum to chancer for at vinde en pakke. Alt i alt bliver der uddelt 28 pakker til årets WSOP.

Online finalerne for den forrige uges "Trial" periode vil blive spillet onsdage klokken 21:00 CET. Her er der to Las Vegas Experience pakker til værdi á $4.000 hver PLUS $13.000 i tilføjede præmiepenge i puljen! Alt du skal gøre for at spille med er, at optjene 25 Player Points i en given "Trial" periode. Det svarer til at spille én $11 turnering per dag!

Hvad mener du?

More Stories