Kom til Las Vegas og WSOP med Betfair Poker

Betfair At The WSOP

Tiden er ved at rinde ud hvis du vil med til World Series of Poker sammen med Betfair. Opret dig hos Betfair Poker konto PokerNews for at kunne vinde en pakke til værdi á $4.000.

Hvis du spørger pokerspillere hvor de helst vil hen og spille poker, så vil de de flestes svar være "Las Vegas." Takket være Betfair Poker kan du opfyldt denne drøm og komme til Las Vegas for at deltage i 2012 World Series of Poker ved at vinde en $4.200 pamme til Event #59: $1.000 No Limit Hold'em.

Udover adgang til Event #59 inkluderer hver pakke også lommepenge, hotelophold, penge til fly og adgang til de legendariske Betfair Poker velkomstfest. Den fulde oversigt over hvad der er inkluderet i pakken kan ses nedenfor:

  • $1.500 sat ind på din Betfair konto for fly og lommepenge
  • Syv nætters luksusophold på det i Las Vegas
  • $1.000 buy-in for at spille med i WSOP Event #59
  • Team Betfair Eksklusiv Velkomstfest og Events afholdt af Betfairs WSOP Crew

H]Sådan kan du deltage:[/H]

Nuværende Betfair kunder

Denne kampagne er eksklusiv for PokerNews spillere, som har downloadet Betfair via vores links og benyttet bonuskoden fra PokerNews. Hvis du er ny PokerNews spiller, skal du blot optjene 100 Player Points mellem d. 16. april og 5. juni 2012 for at modtage adgang til denne eksklusive freeroll d. 10. juni 2012.


Nye Betfair kunder

Hvis du ikke har oprettet dig som Betfair kunde endnu, så download Betfair via PokerNews' links og indtast bonuskoden “PNE250.” Du har indtil d. 5. juni 2012 til at optjene 100 Player Points. Når dette er gjort vil du modtage en eksklusiv billet til turneringen d. 10. juni 2012.

Ydermere afholder Betfair 12 WSOP Trials, hvor der i hver er minimum to chancer for at vinde en pakke. Alt i alt bliver der uddelt 28 pakker til årets WSOP.

Online finalerne for den forrige uges "Trial" periode vil blive spillet onsdage klokken 21:00 CET. Her er der to Las Vegas Experience pakker til værdi á $4.000 hver PLUS $13.000 i tilføjede præmiepenge i puljen! Alt du skal gøre for at spille med er, at optjene 25 Player Points i en given "Trial" periode. Det svarer til at spille én $11 turnering per dag!

More Stories

Relaterede turneringer

Hvad mener du?