PokerNews tilbyder mediepakker til WSOP 2012

WSOP Photos

For andet år i streg er PokerNews World Series of Poker Officielle Fotografhold. I år tilbyder PokerNews en række muligheder for andre medier, at benytte PokerNews' billeder.

PokerNews består af et erfarent hold af fotografer med mange års erfaring indenfor fotografering af poker. Ved WSOP 2011 blev der næsten taget 100.000. Vil du have billeder fra starten af WSOP, men har du ikke muligheder for at have en fotograf der hele tiden? PokerNews vil fotografere alle 61 bracelet events.

PokerNews har et udbygget søgefunktion til WSOP billeder. Gallerierne med mulighed for at søge er opdateret dagligt og fungerer fuldautomatisk. En bred vifte af billeder vil være tilgængelige fra hvert event ved WSOP 2012, inklusive billeder af spillerne, finaleborde, billeder af vinderne, professionelle portrætter og livsstils-billeder.

Ved at købe PokerNews 2012 WSOP fotopakke kan du spare store penge ved ikke selv at skulle bruge en fotograf eller købe billeder,"a la carte." PokerNews vil opfylde alle dine krav, så der vil lave en pakke der passer til de specifikke krav samt mulighed for en-til-support.

Hvis dit firma gerne vil benytte PokerNews' billeder under hele WSOP, vil du have ubegrænset adgang til gallerierne. (~100.000 billeder fra hele seriene). Andre pakker inkluderer finalebordeOther packages include Final Tables, which offer 15 photos per event; WSOP Main Event Final Table, which offers full and unlimited access to the Main Event Final Table photos; and WSOP Europe, which offers full and unlimited access to photos from the World Series of Poker Europe.

For terms and pricing contact:
Web: photos.pokernews.com
Email: photos@pokernews.com
Twitter: @PokerNewsPhotos

Follow PokerNews on Twitter for up-to-the-minute news.

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories