Ravnsbæk trøster sig med DKK2.400.000

Simon Ravnsbæk

Inden Spring Championship of Online Poker gik i gang for tre uger siden, var Simon Ravnsbæks største cash på PokerStars-netværket $78.034. Og selvom det ganske vist er et sundt cash for enhver pokerspiller, så er den i den grad blev slået med flere banelængder under dette års SCOOP.

Som tidligere skrevet så vandt 'ministerborg' hele $344.262 i Event #21, men i går stak danskeren gudhjelme den præstation i Event #40, som var den $1.050-dyre Main Event.

Her havde et felt på hele 3.567 spillere registreret sig, og da finalebordet var fundet sent i går aftes, så var det med en dansk chipleader i form af 2011-danmarksmesteren. Og danskeren holdte også den føring hele vejen til heads-up - dog efter nogle rutsjebaneture, hvor Lady Luck af og til spillede kostbar.

Men bulgarske ‘suarez_BG’ havde ikke tænkt sig at lade Ravnsbæk stige til tops i endnu en stor SCOOP-turnering, og han eller hun fik langsomt vendt danskerens chiplead, og til sidst fik den danske SCOOP-helt dødsstødet, og måtte dermed tage til takke med en andenplads.

Men historien ender lykkeligt for vores danske ven, da runner-up placeringen kaster hele $417.339 af sig, og dermed sikrer Ravnsbæk sit største online-cash nogensinde.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?