888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

SCOOP: Blom sugede Brink på finalebordet - og vandt!

Viktor Blom

Der var lagt op til den helt store danske SCOOP-triumf, da natten var ved at gå ind i sine sene timer. Men lige pludselig slukkede alle håb med et brag.

I den $215-dyre SCOOP-event havde Frederik Brink spillet sig hele vejen frem til finalebordet foran et felt på 8.240. Det svenske online-fænomen, Viktor 'Isildur1' Blom, var også at finde ved bordet, og det skulle vise sig at blive danskerens endeligt. 'Fred_Brink' ender all-in pre-flop mod svenskeren i en pot om chipleadet og/eller Brinks exit, og danskeren er yderst fornuftigt inde:

Brink: {a-}{k-}
Blom: {a-}{q-}

Men med to ondsindede damer på floppet, og ingen hjælp på de efterfølgende streets, betyder det en tur på den virtuelle rail i form af sengen for danskeren. For 4. pladsen hiver Brink $87.344 hjem. Blom vandt senere turneringen, og tog iskoldt $247.200 hjem uden deal.

I den noget dyrere $2.100-event var Simon 'ministerborg' Ravnsbæk og Christian 'ToxToxTox' Togsverd også langt med fremme, men det blev desværre kun til en henholdsvis 16. og 12. plads til $13.137 og $20.865 for de to danske pokerproer.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Relaterede spillere

Hvad mener du?