Simon Ravnsbæk vinder SCOOP-highroller: - Jeg er målløs!

Simon Ravnsbæk

(Artikelfoto: "Det skal fejres!")

Man kan ikke andet end være imponeret af den mand. Simon Ravnsbæk, den forsvarende danmarksmester, har nok engang bevist, at han er en vanvittig skarp turneringshaj, som end ikke de helt store pokerspillere skal bide skeer med.

I går skulle 'ministerborg' sammen med 59 andre spillere - ud af startfeltet på 951 - spille den afgørende finale om den $2.100-dyre Highroller-event ved SCOOP på PokerStars. Her startede danskeren aften helt fremme på en 5. plads, men var ved flere lejligheder helt nede og skrabe bundplaceringerne. Det endte dog som en succeshistorie.

Ravnsbæk endte heads-up mod amerikanske Chris 'ImDaNuts' Oliver, og her skulle et imponerende read fra danskeren afgøre sagerne. 'ImDaNuts' går i raising-mode, og det ender med at 'ministerborg' kalder et 7-bet all-in fra amerikaneren, og det skulle vise sig at være en god idé:

Ravnsbæk: {q-Clubs}{a-Diamonds}
Oliver: {4-Hearts}{q-Hearts}

Boardet løber blankt for amerikaneren i form af {7-Spades}{10-Spades}{10-Clubs}{8-Diamonds}{10-Hearts}, og dermed tager Simon Ravnsbæk sejren til hele $344.262, hvilket er hans største cash nogensinde. Chris Oliver må nøjes med $247.260 for sin andenplads, da der ikke blev indgået nogen deal.

Og den ellers normalt snakkesalige dansker havde svært ved at finde ord efter triumfen:

- Im speechless..., skrev han på Facebook kort efter.

Stort tillykke til Simon Ravnsbæk som dermed også sikrer Danmark årets første SCOOP-sejr. Og hvilken én.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories