888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Tysker lynbuster dansk duo i trevejs-finale

  • Mathias  JørgensenMathias Jørgensen
The Big $55

Endnu en pokerspiller med tysk pas har sat en stopper for dansk triumf her til morgen. Denne gang blev hele to danskere sat på plads.

Det skete i The Big $55 på PokerStars-netværket, hvor danske 'starplayeren' og Morten 'Skipper-dawn' Lihn Christensen sad tilbage med tyske 'po77a' i finalen. Men i løbet af få minutter var de to danskere elimineret.

Først røg 'starplayeren' ud efter at have endt all-in mod tyskeren, hvor en ondskabsfuld river afgjorde sagerne:

'starplayeren': {10-Clubs}{10-Hearts}
'po77a': {a-Hearts}{k-Clubs}

Floppet kommer {6-Hearts}{j-Hearts}{10-Spades}, hvilket giver danskeren trips. Der skal nu blot undgås en dame. Turn kommer {2-Spades}. Så langt, så godt. Men minsandten om der ikke falder en {q-Diamonds} på riveren, som dermed sender danskeren ud af turneringen på 3. pladsen til $21.280.

Heads-up dysten blev efterfølgende afgjort efter blot 6 hænders spil. Det skete, da et roligt og passivt pre-flop spil gav følgende flop: {4-Spades}{9-Hearts}{4-Hearts}. De to duellanter ender all-in på floppet, og det synes forståeligt, når man ser show-down:

'Skipper-dawn': {6-Hearts}{7-Hearts}
'po77a': {a-Hearts}{j-Hearts}

Begge spillere jagter flushen, men Morten Lihn skal i stedet ud og ramme en 6'er eller 7'er. Det sker ikke, og tyskeren tager dermed sejren hjem, hvilket efterlader Morten Lihn tilbage på 2. pladsen til $30.051.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?