WSOP 2018

Trods EPT-hattrick: Ingen EPT-award til Danmark

Mickey Petersen

Sæson 8 af PokerStars European Poker Tour er overstået, og det er en sæson, som vil blive husket for Danmarks EPT-rekord med tre danske titler i streg. Men den fantastiske præstation var ikke nok til at sikre prisen som årets EPT-land.

Det blev - helt uforståeligt for alle - Libanon, som løb med prisen for årets land, trods det faktum at landet ikke har vundet én eneste Main Event i sæson 8. Så næste sæson må de danske pokerspillere hellere slappe lidt mere af, hvis de vil gøre sig nogen forhåbninger om at hive EPT-awards med hjem.

Den danske EPT København-vinder, Mickey Petersen, var også nomineret i EPT Achievement of the Year og Player's Choice, men begge priser gik til Roberto Romanello.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 + adgang til vores $67.500 Freeroll Serie, hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories