UTROLIGT: Viktor 'Isildur1' Blom vinder endnu en SCOOP-event!

Viktor Blom

Vi skal endnu engang en tur forbi PokerStars-netværket, hvor Spring Championship of Online Poker (SCOOP) er i fuld gang. I går kunne vi berette om, at det svenske high-stakes fænomen, Viktor 'Isildur1' Blom, vandt den $215-dyre SCOOP-event til $247.200, og i nat gjorde han så kunststykket efter.

Denne gang var det i den $530-dyre re-buy event, hvor 486 spillere deltog. Ingen af turneringens deltagere kunne dog stoppe den brandvarme svensker, som efter en heads-up dyst mod rumænske 'Ruxandescu', kunne sikre sig sin anden SCOOP-sejr på blot to dage - denne gang til en værdi af $160.000.

Lægger man de to sejre sammen løber Blom altså afsted med hele $407.200 (2,33 mil.), og dermed beviser svenskeren nok engang, at han kan andet end blot highstakes-Omaha.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories