WSOP 2018

Blom favorit til at nuppe $1.451.527 efter mirakuløs one-outer

Viktor Blom

Alle øjne har de seneste dage været rettet mod World Series of Pokers Event 45: $50.000 Poker Players Championship, som har samlet de bedste af de bedste pokerspillere.

Turneringen er ved at løbe ind i sin slutfase, og efter dagens dag 3 er startfeltet på 108 barberet ned til en udsøgt skare bestående af 26 spillere. Og det er det svenske onlinefænomen, Viktor 'Isildur1' Blom, som endte dagen som chipleader, men det var ikke uden komplikationer.

Svenskerens turneringsliv hang nemlig i den tyndeste tråd tidligere på dagen, da han var oppe og bide skeer med Joe Cassidy. De to kamphaner endte all-in på boardet {10-Spades}{9-Hearts}{5-Clubs}{a-Diamonds}, og det var Cassidy mest tilfreds med:

Blom: {a-Hearts}{9-Diamonds}{9-Spades}{2-Hearts}
Cassidy: {a-Spades}{q-Diamonds}{10-Clubs}{10-Diamonds}

Set over set til Cassidy, som nu blot skal undgå den sidste 9'er i decket. Men helt mirakuløst sejler {9-Clubs} ind på river og redder den svenske publikumsfavorit, som 10 minutter senere kunne fylde sin pose med turneringens største portion chips.

Joe Cassidy er stadig med i kampen om WSOP-sejren til hele $1.451.527. Han sluttede dagen på en 24. plads.

Spillet fortsætter i nat, og du kan følge løjerne direkte fra vores live-side.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories