DANSK DOMINANS: Fire danske søndagssejre på PokerStars!

Danish Dynamite

Alt imens danskerne stadig forholder sig passive ved dette års World Series of Poker, så er det straks en anden historie, når spotlightet rammer de virtuelle borde. Og i går blev det danske flag hejst flere gange på PokerStars-netværket.

Lad os starte fra en ende af med den mest profitable sejr. Den tilfaldt danske 'Daisydogstil' i $215 Sunday 2nd Chance, som strøg forbi sine 1.051 modstandere, og tog sig af sejren til $37.836.

I The Hotter $55 gjorde en anden dansker kunststykket efter, da 'ALCATRAZ104' i den grad slog sin hidtil største gevinst på $1.283, da han sejrede foran sine 603 modstandere, og dermed kunne glæde sig over en gevinst på hele $17.216.

Men også de kendte danske proer var med til at vise Dannebrogs farver i går. Allan Bække tog sig af PokerStars' $265 Knockout til $12.771, alt imens Frederik Brink skrev endnu en søndagstriumf til samlingen, da han vandt $162 Nightly Fifty Grand til $11.744.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?