888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Dansk hobby-spiller gjorde sommerferien ekstra krydret

'Mulder033'

Sommeren er ved at være over os, selvom de mørke skyer fortæller det modsatte, og det betyder, at de unge studerende skal ud og søge sommerjobs, så de bare har en nogenlunde chance for at overleve endnu et år på SU. Men man behøver slet ikke bruge hele sin sommerfrihed på sure jobs - nej, det kan klares på én morgen.

Således sad 'Mulder033' (bekendt af PokerNews Danmark) i nat og så på brochurer fra steder, han ikke havde råd til at besøge. Og man kan ikke komme på safaritur til Afrika for $55, men så er det godt at PokerStars tilbyder andre muligheder. Den 22-årige dansker valgte nemlig at skyde dette beløb i $55 Nightly Thirty Grand.

Turneringen startede kl. 03.30 i nat, og hvad alverden 'Mulder033' lavede på dette tidspunkt, har vi ikke turde stille spørgsmål til. Men faktum var, at danskeren kl. 10.07 i morges stod som sejrherre og på den måde havde forvandlet sit indgangsbeløb om til hele $6.243 (DKK36.500).

Og den triumf er danskeren ikke sen til at fejre. Han drager nemlig mod Budapest på fredag med sine venner, og mon ikke han giver den første øl?

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?