Far og søn videre til dag 2 ved $5.000-event

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
The Brunsons

Legenden Doyle Brunson har meldt sin ankomst ved dette års World Series of Poker, og han har fået en god start ved sin første event. Det drejer sig om Event 15: Seven Card Stud Hi-Low Split 8-or-Better med buy-in på $5.000, hvor legenden tidligere i dag sikrede sig videre deltagelse til dag 2.

Men han er ikke den eneste i Brunson-familien, som er at finde ved netop denne event. For mens Doyle Brunson går videre med en average stack, så starter sønnike, Todd Brunson, med den 10. største stack, når eventen fortsætter i morgen.

Der resterer 137 spillere, som alle jagter WSOP-armbåndet til og det $269.037.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?