Hårdt finalefelt står i vejen for Iveys 9. WSOP-armbånd

Phil Ivey

(Artikelfoto: Phil Ivey spilder ikke tiden ved dette års WSOP)

Phil Ivey er ikke en mand, der rustner trods en længerevarende pause fra det luksuriøse pokerselskab på baggrund af Black Friday-skandalen sidste år. Tværtimod. Amerikaneren spiller i morgen sin anden WSOP-finale trods turneringens spæde begyndelse for blot 2 uger siden.

Det sker ved Event 17: $10.000 Pot-Limit Hold'em, hvor 17 spillere resterer tilbage, og selvom Ivey kan dufte sit 9. armbånd, så bliver det en hård kamp for amerikaneren, da finalefeltet består af blandt andre Antonio Esfandiari, Andy Frankenberger, David Benyamine og den SCOOP-varme Shaun Deeb, som stadig venter på sit WSOP-gennembrud.

Phil Ivey pakkede 180.000 chips ned i sin pose tidligere i dag, hvilket giver ham en foreløbig 11. plads i turneringen. Du kan følge Event 17 med live-updates, billeder, chipcounts og præmieudbetaling her fra vores side.

Der er $445.899 til vinderen.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories