Hastings første WSOP-cash gav et armbånd

Brian Hastings

Den prestigefyldte Event 12: $10.000 Heads-Up No-Limit Hold'em har fundet sin vinder, og det blev Brian Hastings. Hastings som folk nok husker for sine profitable sessions mod 'Isildur1' tilbage i 2009 på Full Tilt Poker, hvor amerikaneren vandt hele $4.000.000 mod svenskeren på blot én session.

Men det er ikke gået lige så godt for Hastings ved World Series of Poker. Han har faktisk slet ikke cashet i turneringen i de 3 år, han har været med, men det fik en ende i nat dansk tid.

Her opnåede han ikke blot sit første WSOP-cash, men har med sejren også vundet sit første WSOP-armbånd, hvilket sammen med gevinsten på $371.498 må siges at være en god revanche for de seneste års tørke.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Relaterede spillere

Hvad mener du?