Kvalifikationen til $30.000 PokerNews Main Event udløber snart

PokerNews Main Event

PokerNews og PokerStars giver dig nu mulighed for at spille med i en af de bedste valueturneringer du kan komme til at spille i år. Det $30.000 garantede PokerNews Main Event.

PokerNews Main Event er en speciel turnering, som afholdes på PokerStars som kun vil være åben for PokerNews spillere. Der er tre forskellige måder hvorpå du kan komme til at spille med i denne fantastiske turnering, men en af disse ruter vil blive lukket d. 30. juni.

Nuværende kunder har frem til d. 30. juni til at optjene Blot 150VPPs. Hvis man gør dette, vil man få adgang til det $30.000 PokerNews Main Event. Som en sktra bonus vil PokerStars tælle alle points optjent tilbage fra 16. maj, så der er stor chance for at du allerede har kvalificeret dig eller er tættere på end du lige troede.

Alle nye kunder, som downloader PokerStars via PokerNews, og indtaster kampagnekoden DANISHPOKERNEWS, bonuskoden DK100 og samtidig laver deres første indskud, vil ikke blot modtage en 100% bonus på op til $600, men vil også få tildelt en billet til PokerNews Main Event!

Når $30.000 PokerNews Main Event starter 20.00 CET d. 9. juli vil alle spillere starte med en god stack på 30.000 chips og spille med en struktur, som starter på 50/100 og stiger hvert 15. minut. Dette struktur kan hjælpe dig til toppen, hvor der takket være det begrænsede antal spillere vil være gode præmier.

Hvad mener du?

More Stories