WSOP 2018

Uheldige 'MortenVM' millimeter fra WSOP-armbånd!

'MortenVM'

Med danskernes anonyme resultater ved dette års World Series of Poker in mente, så havde det nok været for meget af det gode, hvis Morten 'VM' Mortensen i morges havde taget sejren ved Event 41: $3.000 No-Limit Hold'em. Men det var utrolig tæt på.

Danskeren var stadig med i kampen, da der resterede 4 spillere tilbage, men måtte se sig selv eliminere efter et ellers udmærket spil. Det hele startede, da Paul Vas Nunes satte Mortensen all-in for alle sine chips, og her fandt danskeren et kald frem med {k-Hearts}{10-Hearts}. Og han havde Nunes godt nede i sækken, som var ude og skumme med {7-Diamonds}{3-Diamonds}

Da der kun mangler river, ser det stadig godt ud for danskeren på {9-Hearts}{8-Clubs}{6-Clubs}{a-Hearts}-boardet, men på det sidste kort lander dødens kort for Mortensen: {3-Spades}.

Morten V. Mortensen må dermed forlade turneringen på en 4. plads, men kan glæde sig over $210.793 som belønning for hans flotte præstation.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

Hvad mener du?

More Stories

Other Stories