Uheldige 'MortenVM' millimeter fra WSOP-armbånd!

  • David Mørk NielsenDavid Mørk Nielsen
'MortenVM'

Med danskernes anonyme resultater ved dette års World Series of Poker in mente, så havde det nok været for meget af det gode, hvis Morten 'VM' Mortensen i morges havde taget sejren ved Event 41: $3.000 No-Limit Hold'em. Men det var utrolig tæt på.

Danskeren var stadig med i kampen, da der resterede 4 spillere tilbage, men måtte se sig selv eliminere efter et ellers udmærket spil. Det hele startede, da Paul Vas Nunes satte Mortensen all-in for alle sine chips, og her fandt danskeren et kald frem med {k-Hearts}{10-Hearts}. Og han havde Nunes godt nede i sækken, som var ude og skumme med {7-Diamonds}{3-Diamonds}

Da der kun mangler river, ser det stadig godt ud for danskeren på {9-Hearts}{8-Clubs}{6-Clubs}{a-Hearts}-boardet, men på det sidste kort lander dødens kort for Mortensen: {3-Spades}.

Morten V. Mortensen må dermed forlade turneringen på en 4. plads, men kan glæde sig over $210.793 som belønning for hans flotte præstation.

Husk, at du på PokerStars kan få 100% bonus op til $600 hvis du opretter via PokerNews!

More Stories

Hvad mener du?